Deprecated: Required parameter $args follows optional parameter $depth in /home/public/sites/www.studiobekkers.nl/wp-content/plugins/soil-master/modules/nav-walker.php on line 38

Deprecated: Required parameter $output follows optional parameter $depth in /home/public/sites/www.studiobekkers.nl/wp-content/plugins/soil-master/modules/nav-walker.php on line 38
Bijzettafel naast katheder, ontworpen door Rene Bekkers

Bijzettafel

Studio Bekkers 2017

Project

Bijzettafel naast de katheder

Functie

Opbergmeubel tbv. presentatiemiddelen

Fase

Afgerond

Omschrijving Bijzettafel

Na het succesvolle ontwerp van de katheder hebben we een ontwerp gemaakt voor een tafel naast de katheder. Deze bijzettafel dient als extra opbergplek voor verschillende presentatie middelen.

 

Het massieve uiterlijk van de katheder geeft een gevoel van stabiliteit en geeft de spreker de kracht om zijn verhaal uit te dragen. Voor de tafel naast de katheder hebben we ervoor gekozen om met dezelfde vormentaal een luchtig meubel te maken. Hierdoor blijft de aandacht gevestigd op de katheder en de spreker die hier achter staat maar vormen de twee meubels toch een geheel.

 

Het meubel vertaald de kernwaarden van Studio Bekkers. De dynamiek die ontstaat door de schuine lijnen in het meubel maakt het dat je blijft kijken en het meubel vanuit elke hoek anders ervaart.

 

Materialisatie

 

De tafel wordt in hetzelfde materiaal als de katheder uitgevoerd namelijk Wenge en Berken hout. De dunne latten waarmee de katheder bekleed is komen in de tafel op subtiele wijze terug.

 

Studio Bekkers heeft in samenwerking met Dievorm de katheder geproduceerd. Het ontwerp is gemaakt door Studio Bekkers.

Radboud

Radboud

Bijzettafel

Bijzettafel

Bijzettafel

Bijzettafel

Tekening en Renders

Tekening Bijzettafel

Bijzettafel

Bijzettafel