Deprecated: Required parameter $args follows optional parameter $depth in /home/public/sites/www.studiobekkers.nl/wp-content/plugins/soil-master/modules/nav-walker.php on line 38

Deprecated: Required parameter $output follows optional parameter $depth in /home/public/sites/www.studiobekkers.nl/wp-content/plugins/soil-master/modules/nav-walker.php on line 38
Keuken - Ontworpen door Studio Bekkers, verschillende tinten zwart

Zwarte keuken

Voor onze showroom in Arnhem hebben we een zwarte keuken ontworpen en gemaakt.

Studio Bekkers 2018

Project

Zwarte keuken

Functie

Keuken voor de showroom. Deze kunt u komen bekijken om te zien wat we doen en wat voor kwaliteit we kunnen leveren. Komt u een keer kijken?

Fase

Productiefase

Omschrijving

Wat is nou echt zwart? Met deze vraag hebben we een nieuwe keuken ontworpen voor onze showroom in Arnhem. Zwart heb je in veel verschillende tinten, elk materiaal heeft door zijn samenstelling en textuur een andere tint. Door deze verschillende tinten in de keuken te gebruiken ontstaat er een spannend geheel die je door verschillend lichtinval telkens weer anders ervaart. De keuken krijgt nog extra diepte doordat de fronten terugliggend zijn. De zijden en handgrepen steken naar voren uit en bepalen het lijnenspel van de keuken.

 

Materialisatie

De keuken is opgebouwd uit zwart spaanplaat. De fronten zijn gemaakt van zwart gebeitst Underlayment en met blanke lak afgewerkt. Het blad is opgebouwd uit Multiplex dat vervolgens gestuct is met Mortex.

 

Mortex Beal is een relatief nieuw product in de markt. Het is een stucmortel dat met de hand wordt aangebracht waardoor het een ambachtelijke uitstraling krijgt. Het is waterdicht, zeer slijtvast en uitermate geschikt als keukenblad.

 

Zwarte keuken

Zwarte keuken

Zwarte keuken